W Pasen 2 WM Pasen 3
Zaterdag 30 maart  2024

DE PAAS – eier -spelen 2024!

Zaterdag 30 maart verzamelen we vanaf 14:00 op het grasveld achter de Panorama hoeve in Bennekom. We hebben hier in het verleden de boel al vaker op stelten gezet en zijn op veler verzoek weer terug.

Om 14:15 starten we met eieren zoeken voor beginners, dat zijn vaak de jongere kinderen, maar dat hoéft niet ;-)

Aansluitend hebben we eieren zoeken voor gevorderden.
Natuurlijk is het hierna tijd om iets te drinken en een eitje te verorberen.

Vervolgens vormen we teams met de aanwezigen, waarmee we eieren gaan, lopen, gooien, pellen en versieren. Dit spel is voor alle leeftijden! Wie liever aan de zijlijn staat; we hebben ook publiek nodig! Neem een picknickkleed mee en geniet van het zonnetje terwijl je je een kriek lacht.

Om 17:00 gaan we een lekkere pannenkoek eten bij de panorama hoeve, met een drankje en een toetje.

Dit alles voor het mooie bedrag van 15 euro pp.

Aarzel niet langer en geef je op.

Je krijgt een bevestiging dat je mail is aangekomen en ontvangt in de week voorafgaand aan de activiteit meer informatie over de dag.

Als het regent beginnen we om 16:00 en blijven we korter buiten en/of gaan meteen aan de pannenkoek!

Panoramahoeve
Panoramaweg 23
6721 MK. Bennekom
www.panorama-hoeve.nl

Over de toegankelijk” Panorama hoeve bestaat aan de achterzijde uit een grasveld en je kunt via de weg – ietsjes om- in het restaurant komen.

Voor de communicatie worden schrijftolken en tolken NGT/NMG ingezet.

Kom je ook?

Mét jou is het leuker!